شرب زعفران یک شربت خوشمزه و پر خاصیت و اصیل ایرانی است. که نوشیدن این شربت در فصل تابستان بسیار پر طرفدار و دلپذیر است و یک پذیرایی مناسب با مجالس شما خواهد بود. یکی از نکات مهم در تهیه شربت گلاب زعفران یا شربت زعفران دانستن طرز تهیه شربت زعفران اصیل ایرانی است.
در روزهای گرم تابستان به دلیل تعریق زیاد و از دست دادن آب بدن بجاست که از شربت هایی با طبع مناسب این فصل استفاده کنید که علاوه بر رفع کمبود آب بدن خواص مفید دیگری نیز داشته باشد. شربت زعفران علاوه بر تعادل بخشیدن به میزان آب مورد نیاز بدن به رفع خستگی و افسردگی شدید ، کاهش اشتها، کاهش ظرفیت کارایی و فعالیت های بدن و افزایش غلظت خون نیز کمک زیادی میکند.
همچنین اگر تمایلی به نوشیدن آب در فصل های گرم سال ندارید میتوانید از شربت های مختلف مناسب این فصول به جای آب استفاده کنید. از نمونه این شربت ها شربت زعفران است که در ادامه این مطلب به طرز تهیه شربت زعفران خواهیم پرداخت.
مطالب دیگر:
– طرز تهیه فالوده سیب، درمان تپش قلب و افسردگی
– طرز تهیه شربت سکنجبین با عرق نعنا – ۱۰۰% اصیل ایرانی
– درمان فشار خون بالا در طب سنتی بدون دارو/ درمان خانگی
شکر | به میزان لازم (میزان دلخواه) |
آب | درحدود نیم لیتر |
زعفران سابیده شده | نصف قاشق غذاخوری |
گلاب | ۳ قاشق غذاخوری در صورت تمایل |
آب را درون ظرف ریخته روی شعله اجاق قرار میدهیم تا به جوش آید. سپس شعله را کم کرده و شکر را به آرامی با آب مخلوط میکنیم. آن را هم زده تا دانه های شکر کاملا حل شوند.
سپس زعفران دم شده را به مخلوص آب و شکر اضافه میکنیم.
بعد از اضافه کردن زعفران حالا نوبت به اضافه کردن گلاب به مخلوط شربت است. بعد از آن مخلوط شربت را به مدت ۱۵ دقیقه بر روی حرارت قرار میدهیم تا شربت غلیظ شود.
قابلمه را از روی حرارت اجاق بردارید و اجازه بدهید تا خنک شود. پس از خنک شدن آن را درون ظرف شیشه ای قرار داده و آن را در جای خنک نگه دارید.
برای نوشیدن فقط کافی است که به مقدار یک سوم لیوان شربت و بافی را آب پر کرده و با اضافه کردن چند تکه یخ، خنک بنوشید.
درباره این سایت